Общи условия за ползване

Тези общи условия са валидни още спътвоначалното посещение на  нашия електронен магазин FOXFISHING.BG и автоматично означава, че сте съгласни с тях и  ги приемате . Молим ви да ги прочетете внимателно.

Ако не удобрявате напълно някои от посочените клаузи не го разглеждайте повече, в противен случай Вие автоматично декларирате съгласието си с тях. 

FOXFISHING.BG си запазва правото за промяна на тези условия по всяко време.
Тези  условия за ползване са важни и биха могли да отговорят на много въпроси, които си задавате.

 За всичко, което ви интересува, свързано с долупосочените условия за ползване, може да ни пишете на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вярност на съдържанието

Според нас за един електронен магазин, базиран изцяло върху онлайн продажби е изключително важно да предоставим на клиентите си подробна информация за продуктите, максимално качествени и достоверни снимки и коректни цени. За всеки един артикул от каталога на FOXFISHING.BG сме спазили тези правила и следователно гарантираме вярност на съдържанието.

Договор за поръчка

За да приемем поръчка от Вас е необходимо да изберете желаните от Вас продукти, да попълните небходимата информация за нея и след това да я потвърдите.

Необходимо е да посочите точен адрес на територията на България, на който може да бъдете открити от куриерите през тяхното работно време.

Пълен списък на обслужваните от „Еконт" населени места, график и работно време може да намерите тук: http://www.econt.com/offices/

С имейл до Вас ще Ви уведомим за приемането на поръчката и това се смятата за обвързващ договор.

Цени

Платимите цени за артикулите, които поръчвате от нашия електронен магазин са ясно посочени на нашия сайт. Крайната дължима сума е тази, която ще видите във Вашата количка. Всички цени в сайта са с включено ДДС.

Право на връщане на стока от Ваша страна

Имате право да ни върнете стоката в седем дневен срок от получаването й в случай, че тя не e използванa или повредена, не е увредена цялостта на опаковката й, и е запазен търговския й вид (всички етикети, стикери и т.н. трябва да са на стоката).

Не дължите глоби или неустойки. Заплащате само куриерските разходи за връщане на стоката.

Отговорност

Ако не получите пратката си до 10 дни, а поръчката е потвърдена и не сте ни уведомили своевременно за този проблем, не носим отговорност за загуба или повреди на пратката.

Промяна в дизайна и условията за ползване

FOXFISHING.BG си запазва правото да променя дизайна на електрония магазин както и неговите елементи във всеки един момент. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.

Оплаквания, препоръки и похвали

Ако случайно не сме удовлетворили Вашите очаквания, имате предложения и съвети, както и похвали за електрния ни магазин, не се колебайте да ни пишете на: foxfishing@abv.bg