1. ДОСТАВКА:

Доставката на закупените от вас продукти ще бъде извършена от куриерска фирма Еконт  до посочения от вас адрес при попълване на данните във форма за доставка . Тя Ви ще бъде автоматично изчислена при оформяне на поръчката от вграденият модул в електронния ни магазин, което ви осигурява отстъпка от доставката. Ако желаете да получуте пратката си, чрез  друга куриерска фирма или трябва да уточните условия за доставка, Моля, запишете го във формата за  "Бележки и специални изисквания" и ние ще предадем на заявения от вас куриер.

Доставяме със следните куриерски фирми: Еконт Експрес, Спиди, Евро път, ОК ....,  до посочения от Вас адрес или до офиса на избрния доставчик, по  определени от него цени на доставка.

Поръчките се обработват в работен ден от 9:00 до 17:30 часа, а направените преди 16:00 се изпращат на същия ден, при условие че всички заявени продукти са налични!  Ако забележим някакво несъответствие или не попълнени полета, съответно наш представител ще се свърже с вас веднага. 

Очаквайте вашата пратка  до 72 часа или 3 работни дни, в зависимост от условията на работа на куриерската фирма, като имате предвид , че тя не извършва доставка на вашите поръчки в Неделя и всички официални празници.


 2. ПЛАЩАНЕ:

Заплащането се извършва с "наложен платеж" - тоест плаща се в брой на куриера при доставка.

3. ВАЖНО:

Препоръчително е регледът на  продуктите при получаване да стане  в присъствието на куриера , защото рекламации след това не се приемат!!!